HYLLIE: Har jag fotograferat från åkermark, byggandet av Arenan, invigningen och första hockeyrysaren som för övrigt gick mot Leksand (MIF vann). Har fortsatt med köpcentrat och tanken är att kommande år fortsätta med hotell och bostäder.Tanken är att det ska kunna bli en bok som ska göras ihop med Rikard Smitt. Rikard har gett ut ett antal Malmöbaserade böcker tidigare, bl.a. Ända sedan gamla dagar som är MFF's Jubileumsbok-100 år, Malmö företagen Förr och Nu är en annan,liksom en bok om Fridhem.Vad jag lämnat utanför är tunnelbanan som redan är fotografiskt väldokumenterad.Så om vi lever och frodas får vi se vad det kan bli.

SKAPANDE SKOLA: Under hösten 2011 har jag jobbat i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i ett kulturprojekt, Skapande skola. Jag har haft klasserna 6 i fotografi. Fantastiskt roligt och vilket gensvar det blev från dessa underbara ungdomar! Att alla skulle engagera sig så var mer en vad till och med en optemist som jag vågade hoppas på. Tanken är att det ska bli en eller flera utställningar med elevernas bilder, detta jobbar vi på just nu. Här lägger  jag upp lite av elevernas bilder, se och njut. Gå gärna in på Malmö Stads hemsida och besök Limhamn-Bunkeflo så hittar ni efterhand fler bilder och mer om Skapande skola.

RELIGION: Ett projekt som ligger i sin linda.

Jag har börjat att fotografera lite olika religioner. Anledningen var "bråket" runt judar i Malmö.               I Sverige har vi religionsfrihet,

att förfölja Judar i Sverige på grund av händelser i övriga världen känns varken rättvist eller bra.

Jag var och fotograferade i Synagogan vid manifestationen mot förintelsen. Hela kvarteret omringades av både civil och

uniformerad polis för rädslan av attentat.

När ska vi lära oss att bedömma varje enskild individ efter sig själv och inte efter religion eller hudfärg?